IHCStarter

Introduktion

Hvis du, som jeg, har kæmpet med java problemer med mere for at få kontakt og køre LKs IHC applikationer på deres IHC controller er IHCStarter et forsøg på at løse disse problemer.

IHCStarter er tænkt som en måde at køre IHC som en "portable app" - man kan have det på en USB stick også smide det i de fleste nyere windows pc'er og få fat IHC Controlleren. Dermed kan man tilgå: IHC Administrator, IHC SceneDesign, IHC SceneView og IHC ServiceView uden at installere java - kræver kun man kender IHC controllerens IP-adresse.

Kom igang

  1. Hent IHCStarter.exe (71.8 MB)
  2. Pak filen ud. Der er en IHCStarter mappe og herinde fra skal du køre "install.vbs" filen. Filen beder om at køre som Windows "administrator" for at kunne hente data fra din IHC Controller
  3. Indtast IP adressen (og HVIS du opsat en speciel port på din IHC Controller til at køre web delen på indtast den som f.eks. 192.168.1.10:8888)
    Bemærk at nogle gange kan Windows godt komme til at "gemme" input vinduet bag andre vinduer - hvis det sker så tryk på ikonet i menubjælken i bunden for at få dialogen frem igen.
  4. Vælg om du vil have genveje oprettet på skrivebordet
  5. Hvis du har valgt ja i 3. så er der nu genveje på skrivebordet til de ting din controller understøtter
  6. Der er altid genveje i samme mappe (IHCStarter) som du kørte "install.vbs"-filen fra, der laves en genvej til hver service der på controlleren f.eks. "Administrator.vbs" - disse kan startes for at åbne de enkelte services direkte.

Lige nu er der ingen smart måde at installere det på pc'en permanent - men altså hvis man ønsker det kan man flytte "IHCStarter" mappen alle steder hen, også køre "install.vbs" igen - så burde det selv flytte med og opdatere genveje med mere.

IHCStarter indeholder JAVA (jre 1.8.0_231) fra Oracle men det må gerne frit deles så vidt jeg kan læse mig frem til.

God fornøjelse...

Mikkel Skovgaard